Wat is Daxio?


   levernota's downloaden 
   labuitslagen downloaden
   bestellingen plaatsen
   prijslijsten downloaden
 

Daxio is een softwareutility voor de dierenarts die informatie van zijn leveranciers wil stroomlijnen: dierenartsen werken vaak samen met meerdere groothandels, labo's. Bij de ene firma moet de dierenarts de labuitslagen zelf downloaden vanop de website, een ander labo stuurt u de labuitslagen door per e-mail: bij de ene firma gebeurt dit als bijlage in een tekstbestand, andere bezorgen u een PDF bestand.

Sommige groothandels bezorgen u uw levernota's per e-mail, bij anderen dient u ze zelf op te halen via de website van die firma. Het is voor de dierenarts onoverzichtelijk geworden om gegevens uit te wisselen met de firma's.

Daxio wil tegemoetkomen aan de wens tot administratieve vereenvoudiging: nadat u Daxio hebt geïnstalleerd en uw unieke registratiecode hebt ontvangen kan u Daxio opstarten. U geeft uw gebruikersnaam / paswoord in bij de instellingen op het tabblad van de firma's waarmee u samenwerkt en klaar is Kees.

Elke 10 of 15 minuten zal Daxio bij elk van de firma's waarmee u samenwerkt contoleren of er nieuwe informatie voor u beschikbaar is. Daxio wordt mee opgestart elke keer u uw computer opstart. U kan het icoontje van Daxio zien staan in de windows taakbalk.

Als u de instellingen van Daxio wilt aanpassen of Daxio wilt afsluiten kan u het icoontje aanklikken met de rechtermuisknop. Daxio is opgemaakt in 3 talen: onderaan op het hoofdscherm kiest u uw taal. Uw taalkeuze wordt onthouden voor toekomstige sessies.